Kundcase

Sagt om ID Design

Pernilla Ström är en mycket proffsig och smaksäker inredningsarkitekt med ett stort kunnande. Hon ser precis hur allt ska vara, balansen i rummet, vilka färger som gifter sig med varandra och matchningen mot möbler. Jag är oerhört nöjd med Pernilla och kan varmt rekommendera henne till andra.

När vi träffades blev jag så inspirerad av Pernilla att jag själv skulle vilja jobba med inredning.

Anna Öhman 2018

Att redan från början ta hjälp av ID Design och Pernilla Ström i ett inredningsprojekt är mycket värt. Hon är en kompetent person och väldigt inkännande och tar sig tid att ta reda på vad just jag som kund gillar i färg och inredning. Det kändes som jag sparade in mycket pengar på att lyssna på hennes råd om färgsättning, nyanser och inredning för min massage- och samtalsstudio istället för att göra felaktiga investeringar från början. Det blev precis som jag ville ha det och jag blev jättenöjd!

Pernilla hjälpte oss också på företaget där jag är anställd. Vi hade kört fast när det gällde möblering av våra skrivbord men med Pernillas smarta förslag fick vi en jättebra lösning på arbetsplatserna. Samtidigt fick vi tips på hur viktig belysningen är och hur vi kunde förändra den för att prestera bättre och känna oss piggare. Allt blev jättebra och jag kan absolut rekommendera Pernilla vidare till andra kunder.

Eliisa Lönnborg 2018

Vi flyttade in i vår villa för 10 år sedan och ville göra om källarvåningen. Vi hade en idé om hur det skulle se ut men behövde experthjälp för att få till en bra planlösning och förslag på renovering. Vi tog kontakt med ID Design och Pernilla Ström som gav oss många bra råd och vi blev supernöjda.

Eftersom vi var så nöjda med Pernilla så kontaktade vi henne igen 3 år senare när vi ville göra om hallen. Pernilla ritade ett förslag på ombyggnad och en platsbyggd bokhylla som blev fantastiskt bra. Samtidigt fick vi förslag på möblering och färgsättning för vårt vardagsrum.

Förra året funderade vi över vår entré till huset och behövde idéer för att få den mer välkomnande och tog åter igen hjälp av Pernilla.

Resultaten för våra projekt med ID Design har blivit jättebra och ett extra plus ger vi åt planlösningen för vår källarvåning. Jag hade en bild i huvudet på hur jag ville att det skulle se ut och Pernilla lyckades få fram exakt den känslan.

Det är värt att ta hjälp av en inredningsarkitekt som kan ge förslag på lösningar som jag själv inte tänkt på och att det blir rätt från början.

Alla förslag och ritningar som Pernilla presenterat för oss har vi varit så nöjda med och vi har rekommenderat henne vidare till våra bekanta.

Lina Lindkvist 2018

 

Jag fick många bra förslag av Pernilla Ström när mitt sovrum skulle göras om. Möblering, garderobsbygge och tips på detaljer gjorde att allt blev tusen gånger bättre än vad jag hade tänkt. Egentligen hade vi samma grundtänk men med hennes fackkunskaper och blick för inredning blev det helt annorlunda. Jag rekommenderar gärna Pernilla vidare.

Stina Öhman 2018

Pernilla Ström hjälpte oss med en ombyggnadsplan som innebar ny planlösning för vår lägenhet som skulle byggas om till två. Vi fick också förslag på planlösning för köken i bägge lägenheterna. Pernilla bidrog med olika lösningsförslag och vi kom fram till ett som blev jättebra. Det var skönt att ha Pernilla som stöd som har sådan erfarenhet inom området. Hon är både kunnig, engagerad och ärlig och det tycker jag är viktigt. Jag rekommenderar gärna henne vidare.

Lena Lind 2018

Texter och intervjuer av Evas Copybyrå.

Det är värt att ta hjälp av en inredningsarkitekt som kan komma på nya lösningar