Föreläsningar

Kurser och Seminarier

Välkommen att boka mig som lärare, kursledare eller föreläsare!

Sedan 2018 är jag lärare på Folkuniversitetet i ämnena arkitektur och inredningsarkitektur. Nyhet för våren 2022 är utbildningen till Diplomerad färgsättare på tretton heldagar, där jag är huvudlärare, men jag har också kortare seminarier eller föreläsningar vid önskemål.

 

Några tidigare seminarier med Pernilla Ström, ID Design:

Stockholmsmässan, Eget företag: Design som får dig att nå fram genom bruset, nov. 2019.

Folkuniversitetet: K45 - Stockholms universitets första egna byggnad, maj 2019 & jan 2020.

Advokatkontoret Zacco: Design ur ett kommersiellt perspektiv, maj 2018.

Kungstensgymnasiet: Arkitekturvandring. Om K45, Spökslottet & Spökparken, sept 2020.

Seminariet Design som får dig att nå fram genom bruset

Föreläsning om K45 på Folkuniversitetet

Presentation på Business Network International

Uttalanden om föreläsningar. Intervjuer gjorda av

Det var en väldigt bra presentation. Pernilla är behaglig och naturlig att lyssna på och det tycker jag är viktigt vid en föreläsning. Jag tror både företag och personalgrupper har ett intresse av det här men det är också intressant ur ett privat perspektiv. Pernilla gav bra exempel på sånt som alla känner till och kan relatera till.

 För mig var presentationen lagom men jobbar man med design och varumärke så kan det säkert vara intressant att få veta mer. Att ha en workshop inbakad i presentationen tror jag är värdefullt. Då kan man lära mycket av varandra och utbyta erfarenheter.

 Jag rekommenderar gärna Pernilla vidare som föreläsare. Hon är naturlig och utgår från sig själv.

Erik Treskog, Regional Director, Zacco

Pernilla var väldigt tydlig och inspirerande när hon höll seminariet och hade trattat ner informationen så den blev väldigt saklig. Hon kan fånga detaljer som gör stor skillnad. Det märks att hon har öga för det här.

 Jag tror att både företag och personal kan vara intresserade och bli inspirerade av hennes föreläsning. Att samtidigt ha en workshop för deltagarna är bra. Då kan man utgå från företagets värdeord och få med den röda tråden så alla förstår hur viktigt det är att jobba i samma riktning. Workshopen kan Pernilla erbjuda i samband med ett uppdrag.

 Jag kan absolut rekommendera Pernilla som föreläsare. Hon är tydlig, inspirerande, lugn och sansad och hade utrymme för frågor.

Inger Gabrielsson, grafisk formgivare, Fingerformat

Presentationen som Pernilla höll var jättebra. Hon är väldigt inspirerande och hade ett pedagogiskt upplägg och det var precis lagom för mig.

 Jag tror att om Pernilla utökar presentationen så skulle den passa bra för både stora och små företag och deras personal. Det är ju viktigt att känna till företagets varumärke och vad det står för och det kan Pernilla förmedla. Att utöka med en workshop i samband med presentationen är en utmärkt idé. Det är ju också intressant för Startup företag.

 Jag kan absolut rekommendera henne vidare.

Agneta Eriksson Hildén, arkitekt SAR, CINEA International architect studio