Föreläsningar och workshops

Föreläsningar om Design, Varumärke och Designstrategier till företag.

Designstrategier till företag handlar ofta om att lyfta företagets varumärke med hjälp av det visuella. ID Design erbjuder en analys av befintlig inredning och förslag till inredningslösningar med hänsyn till färg, form, ljus, siktlinjer, rörelsemönster och annat för att Ditt företag ska tala rätt språk.

Pernilla Ström är utbildad i Design Management och föreläser på företag om bland annat design, varumärke och designstrategier. Välkommen att höra av dig om ditt företag är intresserad av en föreläsning och ev. tillhörande workshop.

Läs recensioner av föreläsningarna nedan:

Det var en väldigt bra presentation. Pernilla är behaglig och naturlig att lyssna på och det tycker jag är viktigt vid en föreläsning. Jag tror både företag och personalgrupper har ett intresse av det här men det är också intressant ur ett privat perspektiv. Pernilla gav bra exempel på sånt som alla känner till och kan relatera till.

 För mig var presentationen lagom men jobbar man med design och varumärke så kan det säkert vara intressant att få veta mer. Att ha en workshop inbakad i presentationen tror jag är värdefullt. Då kan man lära mycket av varandra och utbyta erfarenheter.

 Jag rekommenderar gärna Pernilla vidare som föreläsare. Hon är naturlig och utgår från sig själv.

Erik Treskog, Regional Director, Zacco

Pernilla var väldigt tydlig och inspirerande när hon höll seminariet och hade trattat ner informationen så den blev väldigt saklig. Hon kan fånga detaljer som gör stor skillnad. Det märks att hon har öga för det här.

 Jag tror att både företag och personal kan vara intresserade och bli inspirerade av hennes föreläsning. Att samtidigt ha en workshop för deltagarna är bra. Då kan man utgå från företagets värdeord och få med den röda tråden så alla förstår hur viktigt det är att jobba i samma riktning. Workshopen kan Pernilla erbjuda i samband med ett uppdrag.

 Jag kan absolut rekommendera Pernilla som föreläsare. Hon är tydlig, inspirerande, lugn och sansad och hade utrymme för frågor.

Inger Gabrielsson, grafisk formgivare, Fingerformat

Presentationen som Pernilla höll var jättebra. Hon är väldigt inspirerande och hade ett pedagogiskt upplägg och det var precis lagom för mig.

 Jag tror att om Pernilla utökar presentationen så skulle den passa bra för både stora och små företag och deras personal. Det är ju viktigt att känna till företagets varumärke och vad det står för och det kan Pernilla förmedla. Att utöka med en workshop i samband med presentationen är en utmärkt idé. Det är ju också intressant för Startup företag.

 Jag kan absolut rekommendera henne vidare.

Agneta Eriksson Hildén, arkitekt SAR, CINEA International architect studio